Slik oppretter du en ny amerikansk iTunes konto

Hvis du ønsker å kjøpe musikk, filmer, etc. fra iTunes Store i USA, må du opprette en amerikansk iTunes konto, eller endre den kontoen som du har tilgang til i USA. Vi føler komfortabel med å bruke en datamaskin for å lage iTunes-kontoer og instruksjoner er basert på det.

Her er hvordan du oppretter en amerikansk iTunes konto

Installer iTunes
Hvis du ikke har iTunes på datamaskinen din kan du laste ned iTunes-programmet og installere det.

Lag en iTunes Store USA tilgang
Start med å åpne iTunes. Pass på at „iTunes Store“ er valgt øverst på midtmenyen. Velg „TV Shows“ i rullegardinmenyen (dropdown menu), som er øverst til venstre. Deretter klikker du på „Free TV Episodes“ som vises på høyre side under TV Shows Quick Links. Velg deretter et hvilket som helst tv-program og klikk på „GET“ (Ikke $) knappen som vises i listen over TV-programmene som kan nås. Nå kommer opp registrerings vindu. Trykk på „Create New Apple ID“ og legg inn e-postadresse (som du ikke har brukt tidligere på iTunes) og passord. Pass på at United States er valgt i landlisten. Kryss av „By clicking Continue“ og til slutt klikk på Continue-knappen. Fyll ut navnet, fødselsdagen og adressen som du fant i punkt 2 og annen informasjon som er nødvendig på neste side. Pass på å velge „None“ i Credit Card. (Denne alternativet vises bare hvis du begynner å „hente“ gratis tv-program). Deretter vil iTunes be deg om et telefonnummer og vil bruke det til å identifisere deg. Her må du sette inn telefonnummeret du opprettet i punkt nr. 3 og velg "Phone Number" (ikke Text Message) og la Apple ringe nummeret ditt. Svar på telefonen og en stemme vil varsle deg om en 6-sifret kode som du skriver inn og trykker på Verify. Deretter sender Apple deg en annen 6-sifret kode på din e-postadresse som du ga opp i begynnelsen. Hent koden og skriv den inn for å fullføre prosessen.

Her er hvordan du endrer landet i iTunes kontoen din

Finn en adresse i USA
Du kan bruke Google til å finne adresser i USA. Du kan for eksempel søke etter hotell i Tampa, Florida, og velg en adresse som du kan bruke til å opprette en iTunes-konto. I de fleste amerikanske stater pålegges omsetningsavgift på toppen av kjøpesummen når kjøpet er gjort. Eksempler på stater som ikke pålegge moms på elektroniske produkter er California, Georgia, Ohio og Florida. Her kan du også finne adresser i USA.

Endre til kontoen din
Kort sagt, du begynner å åpne iTunes og iTunes Store på datamaskinen. Klikk på e-postadressen nær toppen av iTunes Store og velg "Account"


Hvis du trenger hjelp, vennligst kontakt oss.Returrett
Kreditt koder kan ikke refunderes og kan ikke returneres. Hvis det oppstår et problem med en kreditt kode, sender vi deg en annen kode uten ekstra kostnad, så lenge den eldre koden ikke er brukt.

Du må sende et skjermbilde eller bilde av feilen som kommer opp, ikke senere en 30 dager fra kjøp

Vi er ikke ansvarlige for koder som er solgt videre av kjøperen.